baner
w w w
Valtrex is an antiviral drug - it slows the herpes virus. That is the only way to cure herpes.

Home Архива Saradnja sa sportskim centrima u okruženju
large small default
Saradnja sa sportskim centrima u okruženju ПДФ Штампа Ел. пошта

Povezivanje, razmena iskustva i saradnja sa srodnim organizacijama iz zemalja u okruženju, kao i zemljama EU, od velikog je značaja za poslovanje Asocijacije u budućnosti.

Predsednik Asocijacije sportskih centara Srbije, g.Milović Neđeljko, krajem januara 2016.godine, obratio se sportskim centrima iz okruženja, u Sarajevu, Rijeci, Banja Luci, Ljubljani, Skoplju, i Podgorici, ukoliko su zainteresovani da prošire prijateljske odnose, razmene iskustva i uspostave poslovnu saradnju sa Asocijacijom  Svi kontaktirani sportski centri odazvali su se pozivu za saradnju.

Predsednik ASCS , g. Milović, u realizaciji svog plana posete, 29.01.2016., prvo je obišao JU SC ‘’Borik’’ iz Banja Luke.

Pored domaćinskog dočeka, u organizaciji direktora JU SC ‘’Borik’’, g.Manojla Zrnića, i obilaska sportskih objekata, predsednik ASCS, g.Milović imao je čast da prisustvuje svečanosti dodele nagrada za NAJBOLJE SPORTISTE GRADA BANJA LUKE. Ovim putem se zahvaljujemo g.Zrniću i zaposlenima u JU SC ‘’Borik’’ Banja Luka, na trudu, organizaciji, povezivanju i budućoj saradnji.

G.Milović je posle Banja Luke, početkom februara, obišao SC ‘’Moraču’’ u Podgorici, i takođe imao lep prijem od strane direktora i zaposlenih te ustanove. Njima se takođe zahvaljujemo na organizaciji posete, i očekujemo nastavak saradnje.